Kalo te përmbajtja

Ndani skedarët PDF të çdo madhësie!

Ndani skedarët PDF në internet për të thjeshtuar rrjedhën e punës së dokumentit tuaj.

Ekstraktoni, ndani ose ndani PDF-të sipas gamës së faqeve ose nxirrni të gjitha faqet për të ndarë PDF-të me veçorinë e ndarjes së pdf-së I love.

 

upload1

Zvarrit dhe lësho një skedar
ose

Si mund të ndaj një skedar PDF?

Ngarkoni skedarin tuaj PDF duke klikuar butonin e shfletimit ose duke e zvarritur dhe hedhur atë në ikonën e ngarkimit të mësipërm. Pas ngarkimit, zgjidhni lehtësisht opsionin tuaj të dëshiruar. Pavarësisht nëse dëshironi të nxirrni vargje të veçanta faqesh ose t'i ndani të gjitha faqet në skedarë individualë PDF, veçoria e ndarjes së pdf-it më pëlqen të lejoni t'i kryeni pa mundim këto detyra. Personalizoni PDF-të tuaja me disa klikime të thjeshta për të përmbushur kërkesat tuaja të sakta.