Kalo te përmbajtja

FAQ-të

Çfarë është iLovePDF?
I love PDF është një platformë në internet që ofron një grup të plotë mjetesh për menaxhimin e dokumenteve PDF. Ai ofron veçori të tilla si konvertimi PDF, kompresimi, bashkimi, ndarja, redaktimi dhe më shumë.
A më pëlqen PDF falas për t'u përdorur?
Po, iLovePDF ofron një plan falas me një sërë veçorish thelbësore. Sidoqoftë, ato ofrojnë gjithashtu plane premium me funksionalitete dhe përfitime shtesë.
A mund të konvertoj skedarë të tjerë përveç PDF duke përdorur iLovePDF?
Absolutisht! iLovePDF mbështet konvertimin e formateve të ndryshme të skedarëve, duke përfshirë dokumente Word, spreadsheets Excel, prezantime në PowerPoint, imazhe dhe më shumë në formatin PDF. Ju gjithashtu mund t'i ktheni PDF-të në formatet e tyre origjinale.
Sa i sigurt është i love PDF?
iLovePDF e merr seriozisht sigurinë. Ata përdorin kriptimin SSL për të mbrojtur të dhënat gjatë transmetimit dhe të gjithë skedarët e ngarkuar fshihen automatikisht nga serverët e tyre pas një periudhe të shkurtër. Për më tepër, iLovePDF ofron opsione për të mbrojtur PDF-të me fjalëkalim dhe për të vendosur leje për të kontrolluar aksesin dhe modifikimin.
A mund të redaktoj dokumente PDF duke përdorur I love PDF?
Po, iLovePDF ofron mjete redaktimi që ju lejojnë të modifikoni tekstin, imazhet dhe lidhjet brenda dokumenteve PDF. Mund të shtoni filigranë, shënime dhe madje të rirenditni faqet në PDF-të tuaja.
A e mbështet iLovePDF përpunimin në grup?
Absolutisht! iLovePDF ofron një veçori të përpunimit të grupeve që ju mundëson të kryeni operacione në shumë skedarë njëkohësisht. Kjo ju kursen kohë dhe përpjekje kur keni të bëni me grupe të mëdha skedarësh PDF.
A mund të përdor iLovePDF në pajisje të ndryshme?
Po, iLovePDF është një platformë e bazuar në ueb, e aksesueshme nga çdo pajisje me lidhje interneti. Mund ta përdorni në kompjuterin, smartfonin ose tabletin tuaj pa pasur nevojë për instalim softueri.